Четверг, 16.05.2024, 14:43
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО "Бузаківський ліцей"

Єдина Країна! Единая Страна!
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 313
Ви авторизувались на сайті як?
Всього відповідей: 60
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2020 » Сентябрь » 15 » Тимчасовий порядок організації освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в період карантину в зв’язку з поширенням короновірус
11:43
Тимчасовий порядок організації освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в період карантину в зв’язку з поширенням короновірус

Тимчасовий порядок організації освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в період карантину в зв’язку з поширенням короновірусної хвороби

1.Перше вересня буде в новому форматі. Лінійки для всіх одночасно не буде. Святкування  Дня знань відбуватиметься з дотриманням карантинних вимог.

2. Вхід в школу батьків та родичів з початком навчального року суворо заборонено, крім осіб, які супроводжують дітей з особливими потребами.

3. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи. Вхід дітей  здійснюватиметься в закріплені за ними входи, по всій школі ходити не дозволяється.

4. При вході в школу обробляти руки антисептиком обов’язково.

5. Під час перерв всі учні повинні ходити в масках ( крім учнів початкових класів), на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший - для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок в школі є спеціальні урни.

6. Вчителям, персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг. Всі, в кого температура 37.2 і вище, не будуть допущені до роботи.

7. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника, у якого урок.

8. Пересування здобувачів освіти між навчальними кабінетами буде мінімізованим. Навчання буде здебільшого в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі уроки. За можливості заняття з окремих предметів проводитимуться на відкритому повітрі.

9. Під час перерв необхідно дотримуватись соціальної дистанції та правил гігієни. Використовувати засоби індивідуального захисту та уникати масових скупчень.

10. Ви, як батьки, зі свого боку: перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я самого себе, ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто будь - які ознаки ОРВІ і ви залишаєте дитину вдома і телефоном повідомляєте про це класного керівника!!!

Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

11. Харчування для учнів  буде організовано відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України. У приміщенні їдальні збільшена відстань між столами.

12. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов'язково зі своєю пляшечкою води.

                                                                                       Адміністрація школи

Переглядів: 303 | Додав: Хмелик_Володимир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Годинник
Україна:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Бузаківська ЗОШ © 2024
Яндекс.Метрика